SORGAB SYSTEMS colaboreaza cu centre de conferinte, hoteluri, organizatori de evenimente si expozitii, agentii de turism, televiziuni precum si direct cu institutii sau companii ce utilizeaza astfel de echipamente si servicii in activitatile lor.

Dispunand de logistica proprie si echipamente intotdeauna de ultima generatie, SORGAB SYSTEMS poate raspunde prompt celor mai pretentioase solicitari in materie de organizari de evenimente, eforturile noastre fiind permanent canalizate pentru a oferi servicii profesionale de inalta calitate clientilor si partenerilor nostri.

De aceea, inchirierea echipamentelor este oferita intr-un pachet complet de servicii din care putem enumera: consultanta in alegerea echipamentelor cele mai potrivite, transport la si de la locul de desfasurare a evenimentului, instalare si punere in functiune a aparatelor, asistenta in timpul desfasurarii manifestarilor.

Personalul nostru experimentat si bine pregatit se poate integra oricand in echipa care asigura buna desfasurare a evenimentului contractat.

Toate echipamentele sunt de ultima generatie si provin de la furnizori de top in domeniul audio/video si pot fi folosite pentru:

Business
Seminarii, conferinte, congrese, cocktailuri, intalniri de afaceri.
-Instalatii de sonorizare, microfoane fixe, lavaliere, head-set, microfoane mobile si sisteme de discutii tip congres, muzica ambientala, instalatii de lumini, lumini conventionale, gobo-uri personalizate, videoproiectoare, ecrane, sisteme de videoconferinte, speaker desk-uri, laptop-uri, sisteme de vot electronic, filmare, fotograf.

Corporate
Lansari de firme si produse, aniversari, jubilee, centenare, festivitati.
-Instalatii de sonorizare, microfoane fixe, lavaliere,head set,microfoane mobile si sisteme de discutii tip congres, muzica ambientala, instalatii de lumini, lumini conventionale, gobo-uri personalizate, videoproiectoare, ecrane, sisteme de videoconferinte, speaker desk, laptop-uri, filmare, fotograf.

Private Party
Va propunem de fiecare data o solutie care se potriveste cel mai bine cu ideile Dumneavoastra, tinand cont intotdeauna de cerintele si timpul necesar organizarii evenimentului.
-Instalatii de sonorizare, DJ, instalatii de lumini petru petreceri, karaoke, gobo-uri personalizate, masini de fum, laser, fotograf, filmare.

Copyright © 2008 Sorgab Systems. Designed by: All-In